2009年1月22日木曜日

nice restaulant!

how do you chose the restaulant?

taste,
service,
place,
price!
mood, and so on.

i found nice restaulant on my way office yesterday.
i like eating&drinking, so i've been to many restaulant, it's one of my hobby, i can say so.
and i was an editor of town magazine, restaulant reserch became my habit!?
i could find and ate lunch at this great restaulant.
i ordered mentaiko cream pasta with calamaries, and all dishes which i was served is potato and vegetable salad, minestrone soup, bread(butter), pasta, pudding and coffee.
all dishes were handmade and delicious!
i felt 'careful work' of this restaulant's staff.
nice! i wanna try dinner!
girls, let's go to this restaulant when i get better!

hontentakichi.net/index.htm

http://r.gnavi.co.jp/a387400/


レストランを選ぶ時、何で選ぶ?
味、サービス、場所、値段、雰囲気、などなど。

昨日、いいお店見つけた~
あたしは元々食べるのも飲むのも大好きだから、今までたくさんのレストランに行きましたよ~
そうだな、趣味って言えるだろうな。昔情報誌の編集者だったからレストラン探しも、くせになったのかも?
それで、昨日はそのお店でランチを食べた。
私がオーダーしたのはスルメイカと明太子クリームパスタ。
パスタランチなんてせいぜいスープとパスタぐらいでしょ?普通。
ところが、タラモサラダと野菜がいっぱいのサラダと、野菜がガッツリ入ったミネストローネと、パンと、パスタ、
パンナコッタとフルーツ、コーヒーまで出てきた。
そしてそのすべてが手作りで、かつおいしかった!
すごくない?
スタッフも感じがよく、お店もきれいで、すべてが「丁寧」って思った。
ナイス!
夜も行ってみたいな。
友よ~、元気になったら行ってみよう!

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